Yaghoti H, Javadipour M, Khosravi A A. (2014). Integrated approach in primary school physical education curriculum: a possible explanation of the expert's view.
نظریه و عمل.
1(2), 149-164.
URL:
http://cstp.khu.ac.ir/article-1-1921-fa.html
یاقوتی حمیده، جوادی پور محمد، خسروی علی اکبر. رویکرد تلفیقی در برنامه ی درسی تربیتبدنی مقطع ابتدایی: تبیین امکان از دیدگاه متخصصان دوفصلنامه نظریه و عمل در برنامه درسی 1392; 1 (2) :164-149
URL: http://cstp.khu.ac.ir/article-1-1921-fa.html
چکیده: (18827 مشاهده)
چکیده: هدف عمده این پژوهش امکان بهکارگیری رویکرد تلفیقی در برنامه درسی تربیتبدنی مقطع ابتدایی از دیدگاه متخصصان است. روش پژوهش حاضر توصیفی ـ پیمایشی است. جامعهی آماری این پژوهش را اساتید و صاحب نظران رشتهی علوم تربیتی با گرایش برنامهریزی درسی و اساتید و صاحب نظران رشتهی تربیت بدنی با گرایش مدیریت و برنامهریزی و آشنا به برنامه درسی تربیت بدنی دانشگاههای دولتی شهر تهران تشکیل میدهند. اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامهی محقق ساختهی 25 سؤالی جمعآوریشده است. اطلاعات به دست آمده با استفاده از دو روش آماری t تک نمونهای و خطی- لگاریتمی بررسی شده است. یافتههای به دست آمده از طریق روش آماری t تک نمونهای حاکی از آن است که از دیدگاه متخصصان تدوین اهداف، انتخاب محتوا و همچنین انسجام تجربیات فراگیران از طریق ارائه برنامه درسی تربیتبدنی بهصورت تلفیقی معنادار است. همچنین نتایج حاصل از روش خطی- لگاریتمی حاکی از آن است که دیدگاه متخصصان با توجه به جنسیت و میزان موافقت آنان نسبت به تدوین برنامه درسی تربیتبدنی تلفیقی معنادار است و دیدگاه متخصصان با توجه به سابقه تدریس و تعامل این سه عامل معنادار نیست. بر اساس نتایج این پژوهش از نظر متخصصان با توجه به مؤلفههای برنامهریزی درسی میتوان برنامه درسی تربیتبدنی را بهصورت تلفیقی تهیه و تدوین نمود. همچنین از نظر متخصصان با توجه به عامل جنسیت و میزان موافقت میتوان برنامه درسی تربیتبدنی را بهصورت تلفیقی تهیه و تدوین کرد. با توجه به عامل سابقه تدریس و تعامل سه عامل تهیه برنامه درسی تربیتبدنی بهصورت تلفیقی از نظر متخصصان اختلافنظر وجود دارد.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
پذیرش: 1396/4/11 | انتشار: 1396/4/11