دوره 4، شماره 3 - ( 9-1395 )                   جلد 4 شماره 3 صفحات 30-21 | برگشت به فهرست نسخه ها

moshirian farahi S M, zarif gobar yazdi H, Amin Yazdi S A. Investigate visual-spatial attention and visual-manual dexterity skills in children with learning disorders and compare with normal children. JCP 2016; 4 (3) :21-30
URL: http://jcp.khu.ac.ir/article-1-2509-fa.html
مشیریان فراحی سیده مریم، ظریف گلبار یزدی هانیه، امین یزدی سید امیر. مقایسه توجه دیداری فضایی و چالاکی مهارت دیداری- دستی در کودکان دبستانی مبتلا به اختلالات یادگیری با کودکان عادی. فصلنامه روانشناسی شناختی. 1395; 4 (3) :21-30

URL: http://jcp.khu.ac.ir/article-1-2509-fa.html

دانشگاه فردوسی مشهد ، yazdi@um.ac.ir

هدف از انجام پژوهش حاضر، مقایسه توجه دیداری فضایی و چالاکی مهارت دیداری- دستی در کودکان مبتلا به اختلال یادگیری با کودکان عادی می­باشد. روش پژوهش پس رویداری و جامعه آماری شامل دانش­آموزان پسر مبتلا به اختلالات یادگیری و عادی در مقطع دبستان شهر مشهد بود، که به­وسیله نمونه در دسترس 15 نفر کودک مبتلا و20 نفر کودک عادی انتخاب شد.ابزارها شامل آزمون کرسی رایانه­ای وآزمون تعقیب دایره چرخان رایانه­ای است. داده ها با روش آزمون T دو جامعه مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تحلیل داده­ها نشان داد بین میانگین­ نمرات دانش­آموزان مبتلا به اختلال و همتایان عادی آنان در آزمون کرسی و تعقیب دایره چرخان تفاوت معنی­داری وجود دارد؛به طوری که توجه دیداری – فضایی و چالاکی مهارت دیداری – دستی کودکان مبتلا به اختلال یادگیری ضعیف ­تر از کودکان عادی است. این مشکلات باید در افراد مبتلا به اختلالات یادگیری مد نظر باشد و هدف مداخله قرار گیرد.

دریافت: 1394/12/26 | پذیرش: 1395/9/9 | انتشار: 1395/10/4

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه روانشناسی شناختی می باشد.