دوره 14، شماره 34 - ( 9-1393 )                   جلد 14 شماره 34 صفحات 157دوره133فصل__Se | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print

امیری علی، احمدی پور زهرا، مستجابی سرهنگی حمید. تحلیل فضایی- امنیتی خطوط انتقال انرژی در ایران(خطوط لوله نفت و گاز). نشریه تحقیقات کاربردی علوم جغرافیایی. 1393; 14 (34) :133-157

URL: http://jgs.khu.ac.ir/article-1-2073-fa.html

1- استادیار جغرافیای سیاسی دانشگاه لرستان ، aliamiri5620@yahoo.com
2- دانشیار جغرافیای سیاسی دانشگاه تربیت مدرس
3- کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی
عدم تطابق مراکز و نواحی تولید و مصرف منابع انرژی زمینه شکل گیری چگونگی انتقال انرژی در مقیاس های مختلف را فراهم نموده است. کشور ایران همواره تلاش نموده تا با استفاده از خطوط لوله انتقال انرژی میزان بهره وری از ظرفیت های تولید و مصرف خود را به حداکثر برساند. یکی از موارد مهمی که در زمینه طراحی خطوط انتقال انرژی باید مورد دقت قرار گیرد، توجه به مسائل امنیتی می باشد. براین اساس، این پژوهش با استفاده از روش تحقیق کتابخانه ای و روش تجزیه و تحلیل فضایی سعی دارد تا به تحلیل فضایی- امنیتی خطوط لوله انتقال انرژی در ایران بپرازد. نتایج حاصله نقش متغیرهای اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و جغرافیایی را از بعد امنیتی در طراحی مسیر و استقرار خطوط انتقال انرژی در ایران نشان می دهد.
نوع مطالعه: گزارش مورد |
پذیرش: 1395/4/15

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه تحقیقات کاربردی علوم جغرافیایی می باشد.