دوره 1، شماره 2 - ( 9-1390 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 147-137 | برگشت به فهرست نسخه ها

Saatchian V, Ghanbarpour Nosrati A, Rasooli S M, Poursoltani Zarandi H. The Relationship among Job Satisfaction, Organizational Commitment and Internal Service Quality in Selected Federations. JRSM 2011; 1 (2) :137-147
URL: http://jrsm.khu.ac.ir/article-1-148-fa.html
ساعت چیان وحید، قنبرپور نصرتی امیر، رسولی سید مهدی، پورسلطانی زرندی حسین. ارتـباط بین رضایت شغلی، تعهد سازمانی و کیفیت خدمات داخلی در فدراسیونهای منتخب. پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی. 1390; 1 (2) :137-147

URL: http://jrsm.khu.ac.ir/article-1-148-fa.html

1- دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه خوارزمی
2- استادیار پژوهشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی
هدف تحقیق حاضر، تعیین ارتباط بین رضایت شغلی و تعهد سازمانی با کیفیت خدمات داخلی در فدراسیون­های منتخب بود. بدین منظور از پرسش­نامه استاندارد دی ژی (2005)، که ترکیبی از 3 پرسش­نامه استاندارد است  استفاده شد. پایایی پرسش­نامه پس از مطالعه­ای مقدماتی با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ 86/0= &alpha به دست آمد. جامعه آماری مورد نظر تحقیق را تمامی کارکنان فدراسیون­های شنا، بسکتبال، هندبال، جودو، دو و میدانی و ژیمناستیک تشکیل داده­اند و نمونه برابر با جامعه آماری است(73 n=). برای تجزیه و تحلیل داده­ها از روش­های آمار توصیفی و استنباطی (میانگین، انحراف معیار و جداول توزیع فراوانی، کالموگروف اسمیرنوف، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه) استفاده شد. یافته­های تحقیق نشان داد که بین رضایت شغلی (01/0p< ،651/0r=) و تعهد سازمانی هنجاری (01/0p< ،558/0r=)  با کیفیت خدمات داخلی کارکنان فدراسیون­های منتخب ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد. اما بین تعهد سازمانی عاطفی و تعهد سازمانی مستمر با کیفیت خدمات داخلی در فدراسیون­های منتخب رابطه معناداری وجود ندارد. لذا می­توان گفت از طریق  برنامه­ریزی برای افزایش رضایت  کارکنان و کمک به القای حس تعلق  آن­ها به سازمان، خدمات مناسب­تری را برای مشتریان داخلی و خارجی سازمان ارائه کرد.
پذیرش: 1401/1/11 | انتشار: 1390/12/25

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.