جستجو در مقالات منتشر شده


کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
4 نتیجه برای موضوع مقاله:

وحید ساعت چیان، حمیدرضا صفری، سیدمهدی رسولی، عیسی اسکندری، علیرضا الهی،
دوره 3، شماره 5 - ( 6-1392 )
چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط کیفیت خدمات، رضایت­مندی و وفاداری با قصد حضور آتی مشتریان در مراکز آمادگی جسمانی و ایروبیک شهرستان رشت است. پژوهش حاضر کاربردی و از نوع همبستگی است که به شکل میدانی صورت گرفت. جامعه آماری این پژوهش را کلیه مشتریان باشگاه­ها و مراکز آمادگی جسمانی و ایروبیک شهرستان رشت که دست­کم یک سال سابقه فعالیت ورزشی داشته­اند را تشکیل دادند که با توجه به تعداد جامعه گزارش­شده از اداره کل تربیت بدنی شهرستان (150 نفر) و طبق فرمول تعیین نمونه مورگان 108 نفر به طور تصادفی انتخاب شدند. برای گردآوری داده‌ها از پرسش­نامه­های استاندارد کیفیت خدمات (QSS) الکساندریس (1999)، وفاداری مشتریان (ALS) آلن (1990)، رضایت مشتری (OCS) ویکتور (2002) و تصمیمات رفتاری آتی (BFIS) بری (1996) استفاده شد (8).  نتایج نشان داد بین متغیر کیفیت خدمات با وفاداری (395/0r=)، رضایت­مندی و قصد حضور آتی(486/0r=) رابطه مثبت و معنی­داری وجود دارد (05/0P&le). بین وفاداری با رضایت­مندی(286/0r=) و قصد حضور آتی (524/0r=) مشتریان نیز رابطه مثبت و معنی­داری مشاهده شد (05/0P&le). درنهایت رضایت­مندی مشتریان با قصد حضور آتی آن‌ها (505/0r=) رابطه مثبت و معنی­داری داشت (05/0P&le). نتایج آزمون رگرسیون نشان داد تنها رضایت­مندی  (745/4t=) و وفاداری (185/3t=) قابلیت پیشگویی قصد حضور را داشتند و متغیر کیفیت خدمات نقش متغیر واسطه یا بینابین را ایفا کرد (05/0P&le).  با عنایت به یافته‌ها، مسئولان و مدیران باشگاه‌های آمادگی جسمانی و ایروبیک، با ارزیابی مستمر وضعیت موجود و ارائه خدمات ملموس‌تر به مشتریان شرکت­کننده، نقش بسیار مهمی درجهت رضایت و وفاداری این افراد برعهده دارند و می­توانند حضور مجدد این گروه را تضمین کنند.
دکتر حسین زارعیان، دکتر محمد صادق افروزه، دکتر محمد حسین قربانی، دکتر محمود فاضل بخششی،
دوره 10، شماره 20 - ( 9-1399 )
چکیده

مسیر گذار از قهرمانی تا رسیدن به منزلت پهلوانی، راهی بس دشوار اما امکان پذیر است، بنابراین هدف تحقیق طراحی الگوی پهلوان پروری در ورزش ایران بود. تحقیق حاضر با رویکرد اکتشافی به صورت کیفی و از نوع گراندد تئوری با رویکرد استراس و کوربین (1998) انجام گرفت. جامعه آماری تحقیق  را کارشناسان و نخبگان تشکیل می دادند که با روش نمونه گیری نظری و طرح نمونه گیری غیرتصادفی هدفمند انتخاب گردیدند. ابزار جمع آوری داده ها مصاحبه نیمه ساختار یافته بود که محقق پس از انجام 19 مصاحبه به اشباع نظری رسید  و داده های حاصل از مصاحبه از طریق روش کد گذاری در سه مرحله باز، محوری و انتخابی مورد تحلیل قرار گرفتند. یافته ها شامل محور زمینهای با 10 مولفه ی (بسترهای فاسد، اخلاقیات، اقتصاد سازی، فراموشی، بی قداستی، غربزدگی، ساختار معیوب، جنگ مقام، تعامل و بی اصالتی)، مداخله گر با 8 مولفه ی (ارتباطات، اشرافی گری، دینداری، قدمت، فرهنگ، ساختار، سیاست و اجتماع) و راهبردی شامل 8 مولفه ی (پایش انحرافات، فرهنگ سازی، ساختار سازی، تکریم، خود سازی و آموزش) بود. بنظر می رسد که سه عنصر جامعه، ورزش و فرد در سیر تکامل و توسعه پهلوانی ورزشکار موثر است که راهبردهای پیشنهادی این تحقیق می تواند به تحقق آن کمک نماید.

دکتر محمدصادق افروزه، دکتر حمیدرضا صفری، اقای محمد فیروزیان،
دوره 12، شماره 23 - ( 6-1401 )
چکیده

براساس مفهوم مسئولیت اجتماعی، از آنجایی که ورزشکاران حرفه‌ای نیز عضوی از اجتماع به شمار می‌روند و مانند سایر اعضای جامعه در برابر محیط پیرامون خود مسئولیت دارند، ضروری است علاوه بر بهبود عملکرد ورزشی، اقتصادی و اجتماعی خود، تا حدامکان ارتقای استانداردهای زندگی اجتماعی افراد جامعه را نیز در دستور کار خود قرار دهند. از این رو هدف پژوهش حاضر بررسی مسئولیت­ اجتماعی ورزشکاران حرفه­ای در دوره بیماری کرونا بود. نوع تحقیق کیفی و به روش گراند تئوری انجام شد و مشارکت کنندگان پژوهش را  14 نفر از ورزشکاران، کارشناسان و اعضای هیئت علمی تشکیل دادند که به روش مصاحبه و با استفاده از نمونه‌گیری نظری انجام شد. همچنین یافتهها از طریق روش کدگذاری در سه مرحله‌ی باز، محوری و انتخابی مورد تحلیل قرار گرفتند و مجموعه‌ای از مضامین اولیه طی فرایند کدگذاری باز گردآوری و از آنها مقوله‌هایی استخراج شد. سپس در مرحله کدگذاری محوری و گزینشی، پیوند میان این مقوله‌ها زیر عناوین بسترها، راهبردها و پیامدها تعیین شد. بر اساس نتایج 93 نشان در کدگذاری شناسایی شد که در  20 مقوله جای گرفت. با توجه به نتایج پیشنهاد می‌شود که مسئولان و تصمیم‌گیرندگان ارشد در ورزش، با آگاهی نسبت به پتانسیل بالای ورزشکاران در جهت موج‌آفرینی و تأثیرگذاری اجتماعی، سیاست های پیش گیرانه در رابطه با شرایط بحرانی ویروس کووید 19 را برنامه‌ریزی کنند و نظر به مسئولیت اجتماعی ورزشکاران در این زمینه تصمیمات خود را اتخاذ کنند. 

دکتر نگار قلی پور، دکتر ابراهیم علیدوست،
دوره 100، شماره 100 - ( 8-1399 )
چکیده

هدف: این مطالعه به شناسایی و تبیین مولفه‌های موثربر پویایی کسب و کارهای ورزشی در دوران پسا کرونا  بر اساس مدل تفسیری ساختاری و میک مک پرداخت.
 روش: روش تجزیه و تحلیل داده‌ها را به سه مرحله تقسیم شد. ابتدا در روش دلفی فازی، با نظر بیست و شش نفر خبرگان مربوطه، مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر پویایی کسب و کارها مورد تایید قرار گرفت.  سپس از مدل سازی ساختاری تفسیری (ISM) برای طبقه بندی اجزا و ایجاد یک مدل سلسله مراتبی استفاده شد. از تجزیه و تحلیل میک مک نیز برای تعیین اینکه چگونه عوامل به یکدیگر وابسته هستند استفاده شد.
یافته ها: این مطالعه 14 عامل مرتبط با پویایی کسب و کارهای ورزشی را در ایران شناسایی نمود. مدلی که توسعه داده شد دارای پنج سطح است. همچنین، تجزیه و تحلیل میک مک نشان داد که پنج متغیر مستقل، دو متغیر وابسته و هفت متغیر پیوندی بودند.
 نتیجه گیری: این مطالعه نشان می‌دهد که توسعه قابلیت‌های پویا در سازمان‌های ورزشی مستلزم بازنگری قانونی و بهبود عملکرد حاکمیتی است. علاوه بر این، سازمان‌های ورزشی باید از فناوری دیجیتال، توانمندسازی کارکنان و همکاری همه جانبه بین ارگان‌های مختلف برای پیشبرد قابلیت‌های خود استفاده کنند.
 

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research in Sport Management and Motor Behavior

Designed & Developed by : Yektaweb