5 نتیجه برای خبیری
کریم بیگلر، محمدحسین علیزاده، محمد خبیری، فرشید طهماسبی، بنیامین قلیچ پور داشلی برون،
دوره 3، شماره 6 - ( 9-1392 )
چکیده
وقوع آسیب معمولاً در بیشتر ورزشها و بازیها مشاهده میشود. دلایل زیادی برای وقوع آسیبها وجود دارند که جنبه روانی یکی از عوامل خطر شمرده شده است. مطالعات تجربی متعددی پیشنهاد میکنند که عوامل روانی خاصی تعداد و شدت آسیبهای ورزشی را تحت تأثیر قرار میدهد. به منظور بررسی ارتباط مهارتهای روانی و مؤلفههای آن با شدت آسیب در بازیکنان لیگ برتر استان تهران، 108 نفر از بازیکنان در این مطالعه شرکت کردند. اطلاعات تحقیق ازطریق فرم گزارش آسیب و پرسشنامه مهارتهای روانی اوتاوا-3 جمعآوری شد. از آزمون ضریب همبستگی پیرسون در سطح معناداری 95 درصد برای تحلیل دادهها استفاده شد. 7/90 درصد آسیبها دستکم 3-1 روز باعث دوری بازیکنان از تمرین یا مسابقه شده بودند و بین مهارتهای روانی و مؤلفههای آن (0001/0 =P) با شدت آسیب بازیکنان فوتبال ارتباط معکوس و معناداری وجود داشت. برخورداری از سطح بالایی از مهارتهای روانی به بازیکنان فوتبال کمک میکند تا بهتر بتوانند با موقعیتهای استرسزا، که در ورزش اتفاق میافتد، کنار بیایند و با آنها بهخوبی مقابله کنند و درنهایت احتمالا باعث کاهش شدت آسیب شوند.
دکتر محمد حسن عبداللهی، دکتر مهرزاد حمیدی، دکتر نجف آقایی، دکتر محمد خبیری،
دوره 8، شماره 16 - ( 9-1397 )
چکیده
هدف این تحقیق تدوین و اولویت بندی استراتژی های باشگاه فولاد ماهان سپاهان بر اساس مدل جامع تدوین استراتژی بود. این تحقیق توصیفی- کاربردی بوده و جامعه آماری آن 76 نفر بود که به دلیل محدود بودن از سرشماری استفاده گردید. مطالعات کتابخانه ای، پرسشنامه های باز و بسته به همراه مصاحبه های کیفی و جلسات شورای راهبردی ابزار تحقیق بودند. اطلاعات مورد نیاز از طریق انجام مطالعات تطبیقی، بررسی اسناد و مدارک موجود، قوانین و مصوبات بالا دستی، برنامه های قبلی باشگاه و نظر سنجی از ذینفعان و نخبگان بدست آمد. از جلسات شورای راهبردی باشگاه 5 قوت، 6 ضعف، 6 فرصت و 4 تهدید حاصل گردید. عوامل درونی با نمره 23/2 و عوامل بیرونی با نمره 62/2 بدست آمد و بر این اساس باشگاه در موقعیت استراتژی های محافظه کارانه قرار گرفت. در نهایت از تجمیع استراتژی های جدول (SWOT) 11 استراتژی تدوین گردید که در ماتریس (QSPM) قرار گرفتند و مشخص شد که توسعه منابع درآمدی و درآمد زایی باشگاه، توسعه رشته های ورزشی باشگاه و ظرفیت سازی و استفاده بهینه از همکاری های سازمانها و ارگانهای ملی و استانی از جمله مهمترین استراتژی های باشگاه است.
اقای سید اسفندیار موسوی، دکتر محمود گودرزی، دکتر محمد خبیری، دکتر ابراهیم علیدوست قهفرخی،
دوره 9، شماره 17 - ( 6-1398 )
چکیده
در فوتبال بازیکن مستعد، در بازاری که مختص ورزش است و بازار نقل و انتقالات نامیده می شود تجارت می شود. این مطالعه با هدف طراحی الگوی بازار نقل و انتقالات بین المللی فوتبالیست های ایرانی در سال 1395 انجام شد. روش تحقیق آمیخته و ابزار گردآوری داده ها مصاحبه و پرسشنامه بود. پرسشنامه از طریق معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزئی (PLS) مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که شش عامل عملکرد فنی بازیکن، عوامل غیر فنی بازیکن، دولت، فدراسیون فوتبال، باشگاه و کارگزار بازیکن بر نقل و انتقالات بین المللی فوتبالیست های ایرانی مؤثر است که در قالب الگویی ارائه گردید. در پایان می توان گفت برای حضور فعال در بازار بین المللی فوتبالیست ها، باید تمام ذی نفعان این بازار یعنی فوتبالیست ها، دولت، فدراسیون فوتبال، باشگاه و کارگزار بازیکن بایستی نقش خود را در قالب گویه های استخراج شده به درستی ایفا نمایند.
چالاک مجیدی، مرجان صفاری، محمد خبیری،
دوره 10، شماره 19 - ( 6-1399 )
چکیده
در سالهای اخیر ورزشهای ماجراجویانه سریعاً در حال رشد بوده است. ورزشهای ماجراجویانه فعالیتهایی جدید و جذاب و بهطور معمول شامل میزانی از چالشهای فیزیکی و ذهنی و حضور نسبی مولفه طبیعت هستند. فعالیتهای ماجراجویانه مسیرهای جدیدی را در فعالیت ورزشی ارائه کردهاند و گاهی به عنوان رقیب ورزشهای مرسوم معرفی میشوند. هدف این پژوهش ارائه الگویی برای توسعه ورزشهای ماجراجویانه بود. بدین منظور از روش کیفی و با استفاده از استراتژی تحقیق نظریه دادهبنیاد با رویکرد اشتراوس و کوربین انجام شد. منابع جمعآوری دادهها شامل مبانی نظری (کتابها و مقالات)، مصاحبه با متخصصین ورزشهای تفریحی و ارائهدهندگان خدمات تفریحی فعالیتهای ماجراجویانه، گروههای کانونی و فیلمهای مستند و سینمایی مرتبط با ورزشهای ماجراجویانه میباشد. این پژوهش منتج به ارائه الگوی توسعه ورزشهای ماجراجویانه شد.در این الگوشرایط علّی پدیدآورندهو توسعهدهنده ورزشهای ماجراجویانه، بافت ورزشهای ماجراجویانه، شرایط واسطهای و شرایط زمینهای حاکم، راهبردها و اقدامات لازم برای توسعه ورزشهای ماجراجویانه و پیامدها و نتایج این توسعه ارائه شده است. پیشنهاد میشود برای شناخت و برخورد مناسب با این حوزه که به احتمال زیاد در آینده به یکی از بخشهای اصلی ورزش تبدیل خواهد شد، پژوهشهای علمی بیشتری خصوصاً با رویکرد آیندهپژوهی صورت گیرد.
محمد خبیری، محمدرضا اسدپور، عبد الحسین کرمپور،
دوره 11، شماره 21 - ( 4-1400 )
چکیده
امروزه شرکت های تجاری پذیرفته اند که حمایت ورزش می تواند به منزله یک ابزار تبلیغاتیِ قدرتمند در راستای ارتقای ارزش برند آنها عمل کند. هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر ابعاد حمایت ورزشی بر ارزشویژه برند حامیمالی، با تحقیق در مورد شرکت همراهاول میباشد. روشتحقیق از نوع توصیفی- تحلیلی و از دیدِ هدف تحقیق، کاربردی بوده که با استفاده از معادلات ساختاری انجام گرفتهاست. جامعهآماری پژوهش متشکل از هواداران تیم های پرسپولیس و استقلالِ عضو سامانه ی هواداری شرکت همراهاول بوده؛که براساس روش نمونهگیریِ تصادفیِ طبقه ای، تعداد 393 پرسشنامه از طریق حضوری جمعآوری گردید. برای جمع آوری اطلاعاتاولیه نیز از پرسشنامه محقق ساخته استفادهشدهاست؛ که روایی آن بهصورت صوری، با تایید اساتید مدیریت ورزشی و بازاریابی، پایایی از طریق آلفای کرونباخ(0.95=α)و روایی سازه از طریق تحلیلعاملی تاییدی بدست آمد. نتایج نشان می دهد مدل پیشنهادی پژوهش از برازش خوبی برخوردار بوده و شش بُعد حمایت ورزشی بر ارزش ویژه برند حامی تاثیر مثبتی دارد و تمام فرضیههای پژوهش تایید شد. باتوجه به نتایج توصیه میشود حامیان بر مبنای ابعادی مانند پوشش تلویزیونی و فضاهای تبلیغاتی اقدام به طرحریزی برنامههای بازاریابی برای بالابردن ارزش ویژه ی برند خود نمایند.