4 نتیجه برای عزیزی
دکتر وحید ساعتچیان، اقای بهادر عزیزی، دکتر حسین علیمحمدی،
دوره 8، شماره 15 - ( 5-1397 )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر "بررسی منش ورزشی هندبالیست های لیگ برتر کشور" بود. این تحقیق، بر حسب هدف کاربردی، از حیث نوع، جز مطالعات توصیفی از طبقه همبستگی بوده که بر مبنای تحلیل ماتریس کوواریانس تحلیل عاملی به اجرا درآمد. جامعه آماری پژوهش را کلیه هندبالیست های حرفه ای مرد حاضر در مسابقات لیگ برتر کشور (1391-1392)، تشکیل دادند. بنابراین، از بین جامعه آماری طبق جدول تعیین حجم نمونه تعداد 95 نفر مرد به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. همچنین برای گردآوری داده ها از پرسشنامه استاندارد منش ورزشی نورتز (2009) (MSOS) بهره گرفته شد. در ادامه با استفاده از آزمون های آماری توصیفی و استنباطی (آزمون k-S، آزمون رتبه ای فریدمن، آزمون های تحلیل عاملی اکتشافی و تحلیل عاملی تاییدی انجام پذیرفت. با توجه به طبیعی بودن توزیع داده ها (05/0< P)، نتایج نشان داد که تفاوت بین میانگین رتبه های مشاهده شده در 5 مؤلفه تعهد به ورزش (21/4 = )، احترام به روابط اجتماعی( 83/3= )، احترام به قوانین و مسئولین ( 84/3 = )، احترام به حریف (28/3 = )، و عدم رویکرد منفی در جهت عملکرد ورزشی (89/2 = )، معنادار است. یافته های آزمون تحلیل عاملی نشان داد که منش ورزشی از جایگاه ارزشمندی در بین هندبالیست های مرد لیگ برتر ایران برخوردار است. با توجه به نتایج و بنا به ضرورت توجه به ابعاد اخلاقی در رشته های ورزشی و ورزشهای تیمی پر برخورد همانند هندبال، میتوان پیشنهاد نمود، تا با رعایت اصول روابط اجتماعی به سبک رهبری مراوده ای در تیم، تاکید بر حریم قانون در انسجام تیمی، احترام به جایگاه داور به عنوان تنها مرجع قضاوت در یک رقابت و همچنین ارائه اصول حرفه ای بازیکنان در زمین مسابقه به تببین اخلاق محوری و منش ورزشی تاکید شود.
دکتر وحید ساعتچیان، خانم سوسن رحیمی، اقای بهادر عزیزی،
دوره 9، شماره 17 - ( 6-1398 )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر "پیش بینی رفتار آتی مشتریان پارک های آبی شهر مشهد براساس هویت اجتماعی برند" بود. پژوهش حاضر به لحاظ هدف کاربردی، و از نوع همبستگی بوده، که به صورت میدانی اجرا گردیده است. جامعه آماری پژوهش را تمام مشتریان پارکهای آبی شهر مشهد در تابستان 1392 تشکیل می دهند، که بر اساس منابع تعداد 377 پرسشنامه با احتمال ده درصد عودت توزیع گردید. همچنین برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های هویت اجتماعی برند هی و همکاران (2011) و تصمیمات رفتار آتی (BFIS) بری (1996) استفاده شد. بر اساس نتایج مشخص گردید همه مولفه های هویت اجتماعی برند بر رفتار آتی مشتریان موثر نبوده و ارتباط مولفههای هویت اجتماعی برند که بر رفتار آتی مشتریان تاثیر فزاینده دارند، با توجه به ضریب بتای مولفه، به ترتیب بیشترین ارتباط عبارتند از: 1. اعتماد به برند (35/0b=) 2. رضایت مصرف کننده (16/0b=) و3. ارزش ادراک شده از برند (11/0b=). یافتهها نشان داد، ارزش درک شده از برند همبستگی مناسبی با رفتار آتی مشتری دارد. اگر ارزش درک شده کالا یا خدمات که تحت ایفای نقش هویت برند قرار دارد را میزان ارزش قائل شده مشتریان به محصولات برند و هزینه ایی که آنها برای بدست آوردن آن کالا و خدمات صرف میکنند تعریف نماییم، آنگاه خدمات ارائه شده در این مجموعههای آبی از ارزش بالایی در نزد مشتریان برخوردار بوده است، یا به عبارتی هویت مناسب برند نقش مثبتی بر ارزش ادراک شده از برند دارد.
دکتر وحید ساعت چیان، دکتر فریده هادوی، دکتر حسین اکبری یزدی، بهادر عزیزی،
دوره 100، شماره 100 - ( 8-1399 )
چکیده
هدف اصلی این پژوهش، ارائه الگویی از آسیبهای زمینهای مدیریت ارتباط دانشکدههای تربیتبدنی و علوم ورزشی و بخش اجرایی صنعت ورزش بود. بهمنظور جمعآوری اطلاعات، مصاحبههای عمیق با نخبگان در حیطه موضوع پژوهش صورت گرفت. نمونهگیری بهصورت هدفمند و به روش گلوله برفی دنبال شد و در نهایت 18 مصاحبه کیفی انجام گردید. یافتههای پژوهش از طریق روش کدگذاری در سه مرحله باز، محوری و انتخابی مورد تحلیل قرار گرفتند. یافتهها بیانگر 59 نشان مؤثر در مدیریت ارتباط دانشکدهها و بخش اجرایی صنعت ورزش بود. این نشانها در 14 مفهوم طبقهبندی گردید که شامل این موارد بودند: شناخت و آگاهی، فرهنگسازمانی، نگاه دولتی، تفکر صنعتی، تفکر علمی، نیروی انسانی، جوانب اخلاقی، واحد متولی/ واسطهای، مدیریت موازی، قوانین و مقررات، رسانه، ظرفیتسازی فضای رقابتی و مدیریت ارتباط. در نهایت مدل پژوهش از 5 مقوله اصلی شامل فرهنگ، بازاریابی، محیط، بینش و قدرتهای فرا سازمانی پدیدار گردید. با توجه به یافتههای پژوهش راهبردهای اجرایی ارائه گردیده است که میتواند راهگشای مدیران ورزشی در خصوص مدیریت علمی ارتباط دو نهاد ورزشی باشد.
آقای سید مهدی فارقی، دکتر نسرین عزیزیان کهن،
دوره 100، شماره 100 - ( 8-1399 )
چکیده
هدف این پژوهش، مطالعه و اکتشاف رفتار مشتری و روابط بین مصرفکننده وکالای ورزشی بر اساس نتایج حاصل از دادهکاوی با استفاده از اطلاعات گردآمده به صورت سیتماتیک و شناسایی بخشهای سودمند بهعنوان بازار هدف میباشد. روش تحقیق این پژوهش کمی و هدف آن توصیفی است. جامعه هدف تحقیق خریداران اینترنتی لوازم ورزشی هستند. پس از تعیین متغیرها بر اساس ادبیات و تدوین پرسشنامه برآمده از پژوهشهای معادلات ساختاری و کسب روایی صوری و محتوایی، و پس از جمعآوری و غربالگری پاسخنامهها تعداد 300 نمونه بر اساس قاعده سرانگشتی برای تحلیل باقی ماند. برای تحلیل پایایی، روایی و برازش دادهها از نرمافزارهای Spss و Amos ورژن 24 و برای دادهکاوی از نرمافزارهای ٍ Excel و Weka 3.9.6 استفاده شد. نتایج حاکی از آن است کلانشهرها بهویژه پایتخت میتوانند بازارهای ایدهآلی برای فروش تجهیزات ورزشی تلقی شوند و در ترجیح بین مشتریان، افراد شاغل و مجرد میتوانند برای بازاریابان هدفهای پرسودتری نسبت به افراد بیکار یا متأهل در حوزه لوازم ورزشی تلقی شوند همچنین بانوان در انتخاب محصولات ورزشی بیش از آقایان به کیفیت توجه نموده و اولویت آقایان در خرید وسیله ورزشی بیشتر تکیه بر جنبه تفریح دارد