کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
4 نتیجه برای موضوع مقاله:
محمد خبیری، محمدرضا اسدپور، عبد الحسین کرمپور،
دوره 11، شماره 21 - ( 4-1400 )
چکیده
امروزه شرکت های تجاری پذیرفته اند که حمایت ورزش می تواند به منزله یک ابزار تبلیغاتیِ قدرتمند در راستای ارتقای ارزش برند آنها عمل کند. هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر ابعاد حمایت ورزشی بر ارزشویژه برند حامیمالی، با تحقیق در مورد شرکت همراهاول میباشد. روشتحقیق از نوع توصیفی- تحلیلی و از دیدِ هدف تحقیق، کاربردی بوده که با استفاده از معادلات ساختاری انجام گرفتهاست. جامعهآماری پژوهش متشکل از هواداران تیم های پرسپولیس و استقلالِ عضو سامانه ی هواداری شرکت همراهاول بوده؛که براساس روش نمونهگیریِ تصادفیِ طبقه ای، تعداد 393 پرسشنامه از طریق حضوری جمعآوری گردید. برای جمع آوری اطلاعاتاولیه نیز از پرسشنامه محقق ساخته استفادهشدهاست؛ که روایی آن بهصورت صوری، با تایید اساتید مدیریت ورزشی و بازاریابی، پایایی از طریق آلفای کرونباخ(0.95=α)و روایی سازه از طریق تحلیلعاملی تاییدی بدست آمد. نتایج نشان می دهد مدل پیشنهادی پژوهش از برازش خوبی برخوردار بوده و شش بُعد حمایت ورزشی بر ارزش ویژه برند حامی تاثیر مثبتی دارد و تمام فرضیههای پژوهش تایید شد. باتوجه به نتایج توصیه میشود حامیان بر مبنای ابعادی مانند پوشش تلویزیونی و فضاهای تبلیغاتی اقدام به طرحریزی برنامههای بازاریابی برای بالابردن ارزش ویژه ی برند خود نمایند.
نجمه پرهیزمیمندی، مجید چهارده چریک، ربابه رستمی،
دوره 11، شماره 22 - ( 9-1400 )
چکیده
هدف پژوهش حاضر، تعیین اثر تمرین بدنی اختیاری / اجباری و فواصل تمرینآسایی متفاوت بر تحکیم حافظهی حرکتی پنهان بود. بدین منظور 30 نفر از دانشجویان دختر غیرورزشکار دانشگاه شیراز، در سه گروه آزمایشی با فاصلهی تمرینآسایی 6، 24 و 48 ساعته مورد آزمون قرار گرفتند. پژوهش شامل دو مرحله و هر مرحله شامل جلسههای اکتساب، تمرین بدنی (مرحلهی اول اختیاری و مرحلهی دوم اجباری) و خاطرآوری (آزمون حافظه) بود. تکلیف زمان واکنش زنجیرهای متناوب نیز برای سنجش تغییرات حافظه حرکتی استفاده گردید. نتایج نشان داد که هر سه فاصلهی تمرینآسایی بر تحکیم حافظهی حرکتی پنهان اثر مثبت داشتند اما بین آنها تفاوت معناداری وجود نداشت. در تأثیر تمرین بدنی اختیاری و تمرین بدنی اجباری بر تحکیم حافظهی حرکتی پنهان، تفاوت معناداری به نفع تمرین بدنی اختیاری مشاهده شد. شاید بتوان گفت همراه شدن تمرینآسایی با تمرین بدنی اختیاری، نقش موثر و مثبتی در تحکیم حافظه حرکتی پنهان دارد.
داود فاضلی کسرینه، حمیدرضا طاهری، علیرضا صابری کاخکی،
دوره 14، شماره 27 - ( 6-1403 )
چکیده
هدف این پژوهش بررسی تأثیر تغییرپذیری تمرین در تمرین جسمانی در مقایسه با تمرین مشاهدهای در اجرای ضربه گلف بود. به این منظور 50 نفر دانشجو (7/3±25 سال) در این پژوهش شرکت کردند. شرکتکنندگان به صورت تصادفی به 5 گروه تقسیم شدند (جسمانی مسدود، جسمانی متغیر، مشاهدهای مسدود، مشاهدهای متغیر و کنترل). در مرحله اکتساب، گروه جسمانی متغیر به صورت تصادفی 50 کوشش ضربه گلف را از 5 نقطه شروع متفاوت به سمت دو هدف مختلف انجام میداد اما گروه جسمانی ثابت 50 کوشش تمرینی را از یک نقطه به سمت یک هدف از پیش تعیین شده انجام میداد. گروههای مشاهدهای متغیر و ثابت فیلم عملکرد گروههای جسمانی ثابت و متغیر را مشاهده میکردند. گروه کنترل فقط در پیشآزمون و پسآزمون شرکت میکرد. 10 دقیقه و 24 ساعت بعد از تمرین، شرکتکنندگان آزمونی مشابه با پیشآزمون را انجام دادند. دقت ضربه به عنوان متغیر وابسته مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد که تغییرپذیری تمرین نسبت به تمرین ثابت هم در حالت جسمانی و هم در حالت مشاهدهای تاثیر مثبت معنیداری بر عملکرد داشته است. احتمالاً مکانیزمهای زیربنایی مشابه و همچنین اثر بازخوردی مشابه منجر به اثربخشی بهتر گروه متغیر نسبت به ثابت در اجرای جسمانی و مشاهده شده است.
فاطمه جوکار، داوود فاضلی،
دوره 100، شماره 100 - ( 8-1399 )
چکیده
هدف از انجام پژوهش حاضر، بررسی تأثیر القاء کلیشههای مثبت بر شایستگی ادراک شده، علاقه و یادگیری حرکتی دختران نوجوان بود. بدین منظور، از میان دختران نوجوان شهر شیراز، 30 دختر با دامنه سنی 13-10 ساله به روش نمونهگیری در دسترس انتخاب شدند. شرکتکنندگان پس از انجام 10 کوشش، بهطور تصادفی در دو گروه مساوی تجربی و کنترل جای گرفتند. شرکتکنندگان قبل از ورود ، دستورالعملهای مرتبط را دریافت کردند، سپس از آنان خواسته شد باضربه بغل پا، اهداف معینی را هدف قرار دهند. شرکتکنندگان 24 ساعت پس از آخرین کوشش اکتساب در آزمون یادداری شرکت کردند. از شرکتکنندگان خواسته شد تا قبل از پیشآزمون، بعد از اکتساب و قبل از یادداری به سؤالات مرتبط با شایستگی ادراک شده و علاقه/لذت پاسخ دهند. برای تحلیل دادهها از آزمون تحلیل واریانس مرکب (بلوکهای تمرینی)5Í(گروهها)2 در مرحله اکتساب، آزمونهای تحلیل واریانس یکراهه در مراحل پیشآزمون و یادداری و آزمونهای تی مستقل برای پرسشنامهها با استفاده از نرمافزار SPSS نسخه 21 و در سطح اطمینان 05/0≥P استفاده شد. نتایج نشان داد که هر دو گروه بهبود معناداری در عملکرد در مرحله اکتساب داشتهاند. نتایج همچنین نشان داد کلیشههای مثبت باعث افزایش شایستگی ادراک شده و یادگیری حرکتی دختران نوجوان در مرحله یادداری میشود.