جستجو در مقالات منتشر شده


کاربران عمومی فقط به فهرست مقالات منتشر شده دسترسی دارند.
5 نتیجه برای موضوع مقاله:

حسین علی محمدی، فریدون تندنویس، فریده هادوی،
دوره 3، شماره 5 - ( 6-1392 )
چکیده

هدف این مطالعه مقایسه عوامل مؤثر بر حضور تماشاگران ورزشی لیگ­های برتر فوتبال، بسکتبال و والیبال بود. نمونه مطالعه 500 نفر تماشاگر از هر لیگ بود که به طور تصادفی از میان تماشاگران حاضر در ورزشگاه­ها  انتخاب شدند. این پژوهش مطالعه­ای کاربردی است که به صورت پیمایشی انجام شد. به منظور تجزیه و تحلیل آماری داده­ها از آمار توصیفی شامل شاخص­های گرایش مرکزی و شاخص­های پراکندگی و آمار استنباطی آزمون تحلیل عامل تأییدی، آزمون لوین جهت تعیین تجانس واریانس، آزمون تحلیل واریانس یک­راهه و آزمون ولچ برای مقایسه میانگین­ها در عوامل شناسایی­شده و آزمون­های تعقیبی LSD و TAMHANE `S  بودند که با به کارگیری نرم­افزارهای SPSS و AMOS  استفاده شدند. نتایج 8 عامل را، که مجموعاً 75/53 درصد از واریانس عوامل موثر بر حضور تماشاگران را تبیین می­کند، نشان داد. این عوامل شامل تأسیسات، اطلاعات و جذابیت، عملکرد و قدمت تیم­ها، زمان­بندی و اطلاع­رسانی، پیروزی نیابتی، تعامل و گریز و هیجان بودند. نتایج در بخش آزمون فرضیات نشان داد به­جز عامل تأسیسات و عامل زمان­بندی و اطلاع­رسانی، هر سه گروه تماشاگران فوتبال، بسکتبال و والیبال لیگ برتر، در سایر عوامل تفاوت معنی­داری با یکدیگر دارند. یافته­های این مطالعه نشان داد درکنار اینکه میانگین عوامل مختلف مؤثر در حضور تماشاگران لیگ­های برتر فوتبال، بسکتبال و والیبال با یکدیگر متفاوت­اند، از اولویت­بندی متفاوتی نیز برخوردارند.
جواد ادبی فیروزجاه، سیدامیراحمد مظفری، فریده هادوی،
دوره 3، شماره 6 - ( 9-1392 )
چکیده

هدف این مطالعه بررسی میزان کارآیی ادارات کل استانی وزارت ورزش و جوانان در سال­های 1387 تا 1389 بود. به این منظور از روش ناپارامتریک تحلیل پوششی داده­ها استفاده شد. ورودی­ها و خروجی­ها برای تعیین میزان کارآیی ادارات کل ورزش و جوانان استان­های کشور، با استفاده از نظر خبرگان و طیف پنج­مقیاسی فازی تعیین شدند. ورودی­ها شامل کارکنان، بودجه و سرانه ورزشی استان بود. فعالیت ادارات کل در ارتباط با ورزش همگانی، ورزش قهرمانی، آموزش ورزشی، ساخت ورزشی، رویدادهای ورزشی و هیئت­های فعال ورزشی     به­عنوان خروجی­های تحقیق تعیین شدند. پس از تعیین ورودی­ها و خروجی­ها، چک­لیست تحقیق آماده و برای ادارات کل ارسال شد. از مجموع 30 استان، ادارات کل ورزش و جوانان 28 استان داده­های مربوط به خود را ارسال کردند. برای تجزیه و تحلیل داده­ها از نرم­افزار DEA Solver استفاده شد و داده­ها با استفاده از دو مدل CCR و BCC خروجی محور، در تحلیل پوششی داده­ها تحلیل شدند. نتایج نشان داد که در سال 1387، 16 اداره کل (57 درصد) کارآیی کلی داشتند. در سال 1388، 17 اداره کل (60 درصد) و در سال 1389، 15 اداره کل (53 درصد) از کارآیی کلی برخوردار بودند.  براساس نتایج تحقیق ناکارآیی مقیاس مهم­ترین عامل ناکارآمدی کلی ادارات کل استانی وزارت ورزش در سال­های 1387 تا 1389 بود. بنابراین، ضروری است منابع مورد استفاده ادارات کل ورزش و جوانان استان­ها، به اندازه مناسب باشد تا مانع ناکارآمدی مقیاس این ادارات شود.
طاهره ندایی، سیدامیراحمد مظفری،
دوره 3، شماره 6 - ( 9-1392 )
چکیده

 هدف این تحقیق بررسی ارتباط پایگاه­های قدرت رؤسای فدراسیون­های ورزشی با اثربخشی کارکنان (هردو از دید کارکنان) بود. جامعه آماری این پژوهش کارکنان فدراسیون­های ورزشی شامل کارشناسان، رؤسای کمیته­ها و دبیران کمیته­ها بودند که از بین آنان 288 نفر به­عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. پرسش­نامه­های پایگاه­های قدرت ورزشی رؤسای فدراسیون با 15 سؤال، پرسش­نامه اثربخشی کارکنان با 20 سؤال شامل (6 سؤال استرس شغلی و رضایت شغلی، 4 سؤال عملکرد شغلی و تمایل به ماندن در خدمت) ترجمه و تأیید شد. سپس، با اظهارنظر تعدادی از متخصصان تربیت بدنی، روایی صوری و محتوایی پرسش­نامه­ها نیز تأیید شد و با استفاده از تحلیل عامل تأییدی، روایی سازه هم تأیید شد. ثبات درونی پرسش­نامه­ها  با ضریب آلفای کرونباخ برای قدرت از دید کارکنان 95/0 a= و پرسش­نامه اثربخشی کارکنان 81/0 a= برآورد شد. تمام فرضیه­ها با روش آماری همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون سلسله­مراتبی آزمون شدند. یافته­های تحقیق نشان داد از دید کارکنان، رؤسای فدراسیون­های ورزشی به ترتیب دارای پایگاه­های قدرت قانونی، مرجعیت، تخصص، پاداش و تنبیه هستند. رابطه مثبت معنی­داری بین پایگاه­های قدرت رؤسای فدراسیون­های ورزشی با اثربخشی کارکنان 35/0=r وجود داشت. تجزیه و تحلیل رگرسیون سلسله­مراتبی نیز نشان داد در بین پایگاه­های قدرت رؤسای    فدراسیون­های ورزشی، پایگاه قدرت مرجعیت پیش­بینی­کننده بهتری برای عملکرد شغلی، رضایت شغلی، ماندن در خدمت و استرس شغلی است.
دکتر هادی باقری، خانم شریعت زارع، دکتر حسین علی محمدی،
دوره 11، شماره 21 - ( 4-1400 )
چکیده

هدف پژوهش حاضر مطالعه راهبردهای جذب حامیان در لیگ برتر فوتبال زنان ایران بود. پژوهش به شیوه دلفی انجام شد. در گام اول، چهار دسته راهبردهای قانون گذاری، پخش رسانه ای، برنامه های سازمان لیگ فدراسیون و برنامه های باشگاه ها فهرست شدند. سپس، نظرات خبرگان دربارۀ این راهبردها طیِ سه مرحله، جمع آوری شد. جامعۀ پژوهش متشکل از دو گروه بود: 1) صاحب نظران دانشگاهی؛ 2) مربیان و سرپرستان تیم های لیگ برتر فوتبال زنان. 21 نفر به روش قضاوتی به عنوان گروه دلفی انتخاب شدند. اعضای دلفی دربارۀ 25 گزارۀ پژوهش، به اجماع رسیدند. «پخش تلویزیونی بازی ها؛ توجه برنامه های پرمخاطب ورزشی؛ و مجوز شبکههای تلویزیونی اختصاصی» بیشترین و «دولتی کردن تیم های بانوان» کمترین میزان توافق را کسب کردند. چهار دسته راهبردهای ارائه شده به صورت راهبردهای رسانه ای، فعالیت های باشگاه ها، فعالیت های سازمان لیگ فدراسیون و تصمیمات قانونگذاری، اولویت بندی شدند. در کل، مهم ترین راهبردها به رسانه مربوط می شود که نشان می دهد حامیان از پیوند با فوتبال زنان، به دنبال دیده شدن هستند تا به جامعه هدف گسترده تر یا وفادارتری دست یابند. بنابراین، با توجه به حساسیت های مذهبی و اجتماعی نسبت به زنان، برای رفع چالش های رسانه ای، نیاز به رایزنی با گروه های صاحب نفوذ اجتماعی و سیاسی دارد. همچنین، عملکرد باشگاه ها می بایست با هدف افزایش ارزش تجاری لیگ و جذابیت آن ارتقا یابد.

حسین علی محمدی، جواد ادبی فیروزجاه، طاهره غلامی، سمیرا اکبری،
دوره 100، شماره 100 - ( 8-1399 )
چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی رفتار دوست­دار محیط زیست گردشگران ورزشی فعال بود که به مقاصد گردشگری ورزشی ساحلی بوشهر جهت انجام ورزش­های ساحلی و آبی مراجعه کردند. نمونه پژوهش شامل102 گردشگر ورزشی فعال بود که به روش در دسترس انتخاب شدند و پرسشنامه پژوهش را تکمیل کردند. ابزار پژوهش پرسشنامه­های انطباق با محیط زیست، خط ­مشی زیست محیطی، تمایل زیست محیطی و تبلیغ دهان به دهان کونتوجیانی و کوتوریس (2014) بود. در بخش آمار توصیفی از ‏شاخص­های فراوانی و درصد استفاده شد و در ‏قسمت آمار استنباطی مدل سازی معادلات ساختاری با به کارگیری نرم افزار PLS3 انجام شد. نتایج نشان داد که انطباق خدمات مراکز تفریحی ورزشی ارائه کننده خدمات گردشگری ورزشی ساحلی با محیط زیست بر تبلیغ دهان به دهان گردشگران ورزشی فعال تأثیر معنی دار دارد و همچنین خط­ مشی دوستدار حفظ محیط زیست در بین گردشگران ورزشی تأثیر معنی داری در تمایل آنها به حفظ، مراقبت و نگهداری از محیط زیست دارد. تمایل به حفظ محیط زیست رابطه علی با تبلیغ دهان به دهان گردشگران ورزشی نداشت. انطباق مراکز ارائه کننده خدمات گردشگری ورزشی با شاخص­های حفظ محیط زیست تأثیر معنی داری برتمایل به حفظ محیط زیست نداشت و این امر نشان دهنده این موضوع است که آن دسته از گردشگران ورزشی که دارای خط مشی دوستدار محیط زیست هستند در هر شرایطی تمایل خود به حفظ محیط زیست را نشان می­دهند. با توجه تأثیرگذاری خط مشی زیست محیطی بر تمایل گردشگران ورزشی به حفظ محیط زیست پیشنهاد می گردد دوره­ها و برنامه های آموزشی در بسترهای مختلف برای گردشگران ورزشی در جهت آشنایی با مسائل زیست محیطی و اصلاح شیوه و نگرش زیست محیطی آنان انجام شود.

 
 


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research in Sport Management and Motor Behavior

Designed & Developed by : Yektaweb