جستجو در مقالات منتشر شده


2 نتیجه برای ویروس کرونا

خانم فرشته آقاجانی، دکتر وجیهه جوانی،
دوره 11، شماره 22 - ( 9-1400 )
چکیده

شیوع ویروس کرونا تأثیر قابل توجهی در وضعیت اقتصادی ورزش داشته است که فوتبال حرفه‌ای نیز از این تاثیرات مصون نمانده است. این مقاله، به پیامدهای این بحران در فوتبال حرفه‌ای پرداخته است. برای انجام این پژوهش،32 مقاله پژوهشی انتشاریافته در سال2020 در لیست نشریات معتبر وزارت علوم و پایگاه دادهی گوگل اسکولار مرتبط با موضوع پژوهش، مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده‌ها با روش تحلیل محتوی کیفی صورت گرفت. نتیجه این تحلیل حاکی از 13 مقوله از تاثیرات این ویروس در فوتبال است. این تاثیرات در دو مقوله اصلی جمع‌آوری شدند. مقوله اول به تاثیرات منفی کرونا در فوتبال که شامل تاثیرات کرونا بر بازیکنان، داوران، حق پخش تلویزیونی باشگاه‌ها و باشگاه‌های فوتبال و اهمیت هوادار و تاثیر ورزشگاه‌های خالی بر اقتصاد باشگاه‌ها و خسارت‌های مالی کرونا بر فوتبال اشاره دارد و مقوله بعدی، تاثیرات مثبت ویروس کرونا در فوتبال را شامل می‌شود که این مقوله نیز شامل آمادگی باشگاه‌ها، تاثیرات مثبت ویروس کرونا بر داوران، محیط زیست، احتمال کم آسیب تماشاگران، نوآوری، افزایش همبستگی و کارآفرینی می‌باشد. در ضمن در این پژوهش به اختصار درباره تاثیرات ویروس کرونا در فوتبال ایران هم بحث شده‌است.

خانم مینا کشاورز، خانم سپیده جلالی اقدم، آقای حسن محمدزاده،
دوره 100، شماره 100 - ( 8-1399 )
چکیده

مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر یک دوره تمرینات پیلاتس بر سلامت عمومی و اضطراب زنان جوان در دوران قرنطینه ناشی از ویروس کرونا انجام شده است. این پژوهش از نوع نیمه‌تجربی، با طرح پیش‌آزمون و پس‌آزمون و گروه کنترل بود. بدین منظور50 زن به روش نمونه‌گیری در دسترس و به‌صورت تصادفی در دو گروه تجربی و کنترل قرار گرفتند. گروه آزمایشی به مدت 8 هفته، هر هفته 3 جلسه به تمرینات پیلاتس به‌صورت آنلاین در منزل پرداختند و گروه کنترل در این مدت مداخله‌ای دریافت نکردند. متغیرهای وابسته با استفاده از پرسشنامه‌های سلامت عمومی و مقیاس اضطراب ویروس کرونا اندازه‌گیری شدند. نتایج تحلیل واریانس مرکب نشان داد که تمرینات پیلاتس در دوران قرنطینه بر سلامت عمومی و اضطراب زنان جوان گروه تجربی در مقایسه با گروه کنترل تأثیر مثبتی داشته به طوری‌که احتمالاً 31% از تغییرات در سلامت عمومی و 68% از تغییرات در میزان اضطراب تحت تأثیر ورزش پیلاتس بوده است.
نتیجه‌گیری: بنابراین، بر اساس یافته‌های این پژوهش می‌توان استنباط کرد که پیلاتس باعث بهبود سلامت عمومی و اضطراب زنان جوان می‌شود و از آنجا که فعالیت‌بدنی یک نیروی مهم انگیزشی برای غلبه بر بیماری به حساب می‌آید، لازم است تدابیر لازم برای بهره‌گیری از آن اتخاذ شود

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research in Sport Management and Motor Behavior

Designed & Developed by : Yektaweb