جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای کرونا

خانم فرشته آقاجانی، دکتر وجیهه جوانی،
دوره 11، شماره 22 - ( 9-1400 )
چکیده

شیوع ویروس کرونا تأثیر قابل توجهی در وضعیت اقتصادی ورزش داشته است که فوتبال حرفه‌ای نیز از این تاثیرات مصون نمانده است. این مقاله، به پیامدهای این بحران در فوتبال حرفه‌ای پرداخته است. برای انجام این پژوهش،32 مقاله پژوهشی انتشاریافته در سال2020 در لیست نشریات معتبر وزارت علوم و پایگاه دادهی گوگل اسکولار مرتبط با موضوع پژوهش، مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل داده‌ها با روش تحلیل محتوی کیفی صورت گرفت. نتیجه این تحلیل حاکی از 13 مقوله از تاثیرات این ویروس در فوتبال است. این تاثیرات در دو مقوله اصلی جمع‌آوری شدند. مقوله اول به تاثیرات منفی کرونا در فوتبال که شامل تاثیرات کرونا بر بازیکنان، داوران، حق پخش تلویزیونی باشگاه‌ها و باشگاه‌های فوتبال و اهمیت هوادار و تاثیر ورزشگاه‌های خالی بر اقتصاد باشگاه‌ها و خسارت‌های مالی کرونا بر فوتبال اشاره دارد و مقوله بعدی، تاثیرات مثبت ویروس کرونا در فوتبال را شامل می‌شود که این مقوله نیز شامل آمادگی باشگاه‌ها، تاثیرات مثبت ویروس کرونا بر داوران، محیط زیست، احتمال کم آسیب تماشاگران، نوآوری، افزایش همبستگی و کارآفرینی می‌باشد. در ضمن در این پژوهش به اختصار درباره تاثیرات ویروس کرونا در فوتبال ایران هم بحث شده‌است.

مینا کشاورز، سپیده جلالی اقدم، حسن محمدزاده،
دوره 14، شماره 27 - ( 6-1403 )
چکیده

مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر یک دوره تمرینات پیلاتس بر سلامت عمومی و اضطراب زنان در دوران قرنطینه ناشی از ویروس کرونا انجام شده است. این پژوهش از نوع نیمه‌تجربی، با طرح پیش‌آزمون و پس‌آزمون با گروه کنترل بود. بدین منظور 50 زن با میانگین سنی 2 ±25 سال به روش نمونه‌گیری در دسترس از شهر ارومیه انتخاب شده و به‌صورت تصادفی در دو گروه آزمایشی و کنترل قرار گرفتند. گروه تجربی به مدت 8 هفته، هر هفته 3 جلسه و هر جلسه 60 دقیقه به تمرینات پیلاتس به‌صورت آنلاین در منزل پرداختند و گروه کنترل در این مدت مداخله‌ای دریافت نکردند. متغیرهای وابسته با استفاده از پرسش‌نامه‌های سلامت عمومی و مقیاس اضطراب ویروس کرونا اندازه‌گیری شدند. نتایج تحلیل واریانس مرکب نشان داد که نمرات تمامی مؤلفه‌های سلامت عمومی و اضطراب زنان جوان گروه تجربی نسبت به گروه کنترل به طور معناداری بهتر بود که بیانگر اثربخشی تمرینات پیلاتس بر متغیرهای مربوطه در این دوران قرنطینه است؛ بنابراین، بر اساس یافته‌های این پژوهش می‌توان استنباط کرد که پیلاتس باعث بهبود سلامت عمومی و اضطراب زنان جوان می‌شود و داشتن یک برنامه ورزشی منظم یک استراتژی کلیدی برای حفظ سلامت عمومی افراد در طول قرنطینه ناشی از شیوع ویروس کرونا است.

دکتر نگار قلی پور، دکتر ابراهیم علیدوست،
دوره 100، شماره 100 - ( 8-1399 )
چکیده

هدف: این مطالعه به شناسایی و تبیین مولفه‌های موثربر پویایی کسب و کارهای ورزشی در دوران پسا کرونا  بر اساس مدل تفسیری ساختاری و میک مک پرداخت.
 روش: روش تجزیه و تحلیل داده‌ها را به سه مرحله تقسیم شد. ابتدا در روش دلفی فازی، با نظر بیست و شش نفر خبرگان مربوطه، مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر پویایی کسب و کارها مورد تایید قرار گرفت.  سپس از مدل سازی ساختاری تفسیری (ISM) برای طبقه بندی اجزا و ایجاد یک مدل سلسله مراتبی استفاده شد. از تجزیه و تحلیل میک مک نیز برای تعیین اینکه چگونه عوامل به یکدیگر وابسته هستند استفاده شد.
یافته ها: این مطالعه 14 عامل مرتبط با پویایی کسب و کارهای ورزشی را در ایران شناسایی نمود. مدلی که توسعه داده شد دارای پنج سطح است. همچنین، تجزیه و تحلیل میک مک نشان داد که پنج متغیر مستقل، دو متغیر وابسته و هفت متغیر پیوندی بودند.
 نتیجه گیری: این مطالعه نشان می‌دهد که توسعه قابلیت‌های پویا در سازمان‌های ورزشی مستلزم بازنگری قانونی و بهبود عملکرد حاکمیتی است. علاوه بر این، سازمان‌های ورزشی باید از فناوری دیجیتال، توانمندسازی کارکنان و همکاری همه جانبه بین ارگان‌های مختلف برای پیشبرد قابلیت‌های خود استفاده کنند.
 

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research in Sport Management and Motor Behavior

Designed & Developed by : Yektaweb