دوره 7، شماره 26 - ( زمستان 1397 )                   جلد 7 شماره 26 صفحات 148-127 | برگشت به فهرست نسخه ها

راسخی بهروز، قنبری موحد رضوان، علی بیگی امیرحسین. تحلیل نیازهای خدماتی کارآفرینان کشاورزی در روستاهای شهرستان کرمانشاه. اقتصاد فضا و توسعه روستایی. 1397; 7 (26) :127-148

URL: http://serd.khu.ac.ir/article-1-3216-fa.html

1- استادیار زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران ، behroz.rasekhi@iauksh.ac.ir
2- استادیار توسعه کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم‌آباد، ایران
3- دانشیار ترویج و آموزش کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران
شناخت نیازهای خدماتی کارآفرینان امکان ارائه خدمات مناسب از سوی دولت  به کارآفرینان را فراهم می­سازد.  هدف از این پژوهش شناسایی نیازهای خدماتی کارآفرینان کشاورزی می باشد. جامعه آماری شامل 260 نفر از کارآفرینان کشاورزی شهرستان کرمانشاه بودندکه با استفاده از جدول کرجسی و مورگان، حجم نمونه 152 نفر تعیین شد. به منظور گردآوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. نتایج نشان داد که "بازاریابی محصولات" مهم ترین نیاز خدماتی از دیدگاه کارآفرینان کشاورزی می باشد و نیازهای "مشاوره فنی"، "آشنایی با روش های کسب سرمایه" و "یادگیری مهارت های ارتباطی" در اولویت های بعدی قرار دارند. همچنین نتایج به دست آمده از آزمون من وایتنی نشان داد که بین کارآفرینان کشاورزی بر حسب مکان فعالیت و جنسیت تفاوت معناداری وجود دارد. به عبارت دیگر کارآفرینان کشاورزی ساکن روستا در جنبه های ارتباطی و آموزشی و زنان کارآفرین در جنبه مدیریت و برنامه ریزی نیاز بیشتری به ارائه خدمات دارد.
دریافت: 1397/12/28 | پذیرش: 1397/12/28

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه اقتصاد فضا و توسعه روستایی می باشد.