جلد 5، شماره 37 - ( پاییز و زمستان 1397 )                   شماره 37 صفحات 75-57 | برگشت به فهرست نسخه ها

Zandvanian A, rahimi M, khosravipoor Z. Production and Reliability of the Questionnaire showing Satisfaction - Loyalty of the Students to Comprehensive State University. Journal title 2018; 5 (37) :57-75
URL: http://erj.khu.ac.ir/article-1-537-fa.html
زندوانیان احمد، رحیمی مهدی، خسروی پور زهرا. ساخت و اعتباریابی پرسشنامه رضایت - وفاداری دانشجو به دانشگاه جامع دولتی. عنوان نشریه. 1397; 5 (37) :57-75

URL: http://erj.khu.ac.ir/article-1-537-fa.html

دانشگاه یزد
هدف پژوهش حاضر ساخت و بررسی روایی، پایایی و ساختار عاملی پرسشنامه رضایت - وفاداری دانشجو به دانشگاه جامع دولتی است. جامعه‌آماری پژوهش کلیه دانشجویان دختر و پسر تحصیلات‌‌تکمیلی در حال تحصیل و دانش‌آموختگان دانشگاه یزد بودند که حداقل یک دوره تحصیلی (کاردانی یا کارشناسی) خود را قبلاً در دانشگاه یزد با موفقیت گذرانده‌اند و مجدداً برای دوره‌ی بالاتر (کارشناسی‌ارشد یا دکتری) به این دانشگاه مراجعه کرده‌اند (2440N=) که از این تعداد، 315 نفر به‌عنوان نمونه به روش نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌ای متناسب انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده‌ها پرسشنامه محقق‌ساخته بود. روایی پرسشنامه به شیوه‌های محتوایی، صوری، تحلیل عاملی اکتشافی و پایایی آن به‌شیوه همسانی درونی و بازآزمایی محاسبه شد. ضریب آلفای کرونباخ برای کل پرسشنامه 94/0 و برای عامل‌ها بین 74/0 تا 94/0 محاسبه شد که نشان‌دهنده همسانی درونی قابل قبول پرسشنامه است. نتایج این تحلیل‌ها نشان داد که این پرسشنامه با دو عامل «رضایت از دانشگاه»، «وفاداری دانشجو به دانشگاه» از پایایی و روایی مناسب برخوردار است.
نوع مطالعه: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: سنجش و اندازه گیری های تربیتی
دریافت: 1397/4/21 | پذیرش: 1397/10/14 | انتشار: 1397/10/14

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه پژوهش‌های تربیتی می باشد.