دوره 22، شماره 66 - ( 7-1401 )                   جلد 22 شماره 66 صفحات 374دوره359فصل__Se | برگشت به فهرست نسخه ها

Mousavi N, doroudi H, Moghaddam S. Investigating the effect of sense of security and perceived value on tourists' spatial attachment Case Study (Zanjan Province). jgs 2022; 22 (66) :359-374
URL: http://jgs.khu.ac.ir/article-1-3580-fa.html
موسوی نرگس، درودی هما، مقدم سمیه. بررسی تاثیر احساس امنیت و ارزش درک شده بر دلبستگی مکانی گردشگران مورد مطالعه (استان زنجان). نشریه تحقیقات کاربردی علوم جغرافیایی. 1401; 22 (66) :359-374

URL: http://jgs.khu.ac.ir/article-1-3580-fa.html

1- دانشجوی دکترای مدیریت، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران.
2- دانشیار، گروه مدیریت، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران. ، homa_doroudi@yahoo.com
این پژوهش با هدف بررسی تاثیر احساس امنیت و ارزش درک شده بر دلبستگی مکانی گردشگران نوشته شد. پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر روش توصیفی-تحلیلی است. به منظور جمع آوری اطلاعات و داده­های مورد نیاز از روش کتابخانه­ای و میدانی بهره گرفته شد. جامعه آماری پژوهش را گردشگران ورودی به استان زنجان تشکیل می­دادند حجم نمونه آماری پژوهش با استفاده از فرمول کوکران برای جامعه نامحدود 384 نفر برآورد گردید. پایایی پرسشنامه از طریق محاسبه آلفای کرونباخ و محاسبه ضریب پایایی ترکیبی(Cr) سنجیده شد و همچنین روایی پرسشنامه در دو مرحله روایی صوری و ظاهری از طریق کسب نظر از اساتید و کارشناسان و روایی واگرا  با محاسبه شاخص میانگین واریانس استخراج شده تایید شد. به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزارهای SPSS و نرم افزار لیزرل استفاده شد. نتایج پژوهش حاکی از آن بود که احساس امنیت و ارزش درک شده بر دلبستگی مکانی گردشگران تاثیر مثبت و معناداری دارد.

نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: برنامه ریزی توریسم
دریافت: 1398/6/23 | پذیرش: 1398/10/5

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه تحقیقات کاربردی علوم جغرافیایی می باشد.