دوره 3، شماره 5 - ( 6-1392 )                   جلد 3 شماره 5 صفحات 46-35 | برگشت به فهرست نسخه ها

Nourali J, Shafineya P, Shehni Yailagh M. The relationship of coping strategies and performance–goal discrepancy (PGD) with positive and negative effects in sprinter runner of Iranian university students. Journal title 2013; 3 (5) :35-46
URL: http://jrsm.khu.ac.ir/article-1-1758-fa.html
نورعلی جواد، شفیع نیا پروانه، شهنی ییلاق منیجه. رابطه راهبردهای کنارآمدن و ناهمخوانی عملکرد-هدف (PGD) با عاطفه مثبت و عاطفه منفی در دانشجویان دونده سرعتی دانشگاه‌های سراسر کشور. عنوان نشریه 1392; 3 (5) :46-35

URL: http://jrsm.khu.ac.ir/article-1-1758-fa.html

1- دانشگاه شهید چمران
2- استادیار دانشگاه شهید چمران
این تحقیق روابط بین راهبردهای کنار­آمدن و ناهمخوانی عملکرد­–­هدف را با عاطفه مثبت و منفی ورزشکاران قبل و بعد از رقابت مورد بررسی قرار داده است. 62 نفر از دانشجویان دونده سرعتی با دامنۀ سنی 21 تا 26 سال، دو ساعت قبل و شش ساعت بعد از رقابت پرسش­نامه­های برایف کوپ و پاناس را پاسخ دادند. نمره ناهمخوانی عملکرد­–­هدف از تفاضل رکورد پیش­بینی­شده توسط فرد و رکورد ثبت­شده او در رقابت به دست آمد. نتایج نشان داد که قبل و بعد از رقابت راهبردهای مسئله­مدار با عاطفه منفی، به طور منفی، و راهبردهای هیجان­مدار با عاطفه مثبت، به طور مثبت، رابطه معنی­دار داشتند. بعد از رقابت نیز راهبردهای مسئله­مدار با عاطفه مثبت، به طور مثبت رابطه داشتند. نتایج تحلیل مسیر نشان داد که راهبردهای کنار­آمدن قبل و بعد از رقابت در رابطه بین ناهمخوانی عملکرد­–هدف با عاطفه منفی، نقش میانجی ندارد.
نوع مطالعه: پژوهشي |
انتشار: 1392/1/26

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.