دوره 11، شماره 3 - ( 8-1390 )                   جلد 11 شماره 3 صفحات 140-125 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

eskandari torbaghan H. بررسی خواص الکتریکی نمونه‌های ساندویچی (Cu/Si/PS/Au) جهت ساخت حس‌گر گازهای CO2,N2 وO2. Journal title 2011; 11 (3) :125-140
URL: http://jsci.khu.ac.ir/article-1-1415-fa.html
عظیم عراقی محمد اسماعیل، اسکندری تربقان حمیده. بررسی خواص الکتریکی نمونه‌های ساندویچی (Cu/Si/PS/Au) جهت ساخت حس‌گر گازهای CO2,N2 وO2. عنوان نشریه. 1390; 11 (3) :125-140

URL: http://jsci.khu.ac.ir/article-1-1415-fa.html


1- دانشگاه خوارزمی
2- باشگاه پژوهشگران جوان
چکیده:   (6672 مشاهده)
این پژوهش به‌منظور بررسی اثر حس‌گری گاز و رفتار الکتریکی نمونه‌های ساندویچی برپایۀ سیلیکان متخلخل (PS) با ساختار Cu/Si/PS/Au انجام شده است. لایه‌های نازک PS به روش الکتروشیمیایی از زیر لایۀ سیلیکان با مقاومت ویژه  1.4-2.6 ساخته می‌شوند . پارامترهای قابل تغییر در ساخت نمونه‌ها، زمان آندی‌سازی، فاصلۀ بین آند و کاتد(L) و چگالی جریان آنودی‌سازی و غلظت محلول الکترولیت هستند که محلول الکترولیت شامل اسید‌هیدروفلوریک HF(48%) ، اتانول C2H5OH(99.9%) و آب‌مقطر با نسبت‌های مختلف x:y:z  در نظر گرفته  شده است. نمونه‌ها پس از متخلخل شدن رفتار متفاوتی از خود نشان می‌دهد که این اثر را می‌توان با اندازه‌گیری گاف انرژی از روی نمودار  توجیه کرد. هم‌چنین در این مقاله مشخصه‌های  I-V , I-Tنمونه‌ها در شرایط مختلف و در حضور گازهای  CO2,N2,O2اندازه‌گیری و مقایسه شده‌اند. بهترین شرایط از لحاظ پاسخ به اعمال گاز متعلق به  پارامترهای: چگالی جریان 20 mA/cm2،t = 1800 S ، PH = 1.869 و فاصله بین آند و کاتد L=4 cm است.
متن کامل [PDF 928 kb]   (1833 دریافت)    
نوع مطالعه: علمی پژوهشی کاربردی |
انتشار: 1389/11/26

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علوم دانشگاه خوارزمی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Quarterly Journal of Science Kharazmi University

Designed & Developed by : Yektaweb