دوره 11، شماره 1 - ( 6-1390 )                   جلد 11 شماره 1 صفحات 104-85 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Structural and anatomical study of Glycyrrhiza Glabra L. during developmental stages.. Quarterly Journal of Science Kharazmi University. 2011; 11 (1) :85-104
URL: http://jsci.khu.ac.ir/article-1-1424-fa.html
هاشمی زهرا، رضانژاد فرخنده. مطالعه ساختاری گل شیرین‌بیان (Glycyrrhiza glabra L.) در طی مراحل نموی: نمو بساک، دانه‌ی گرده و ساختارهای ترشحی. نشریه علوم دانشگاه خوارزمی. 1390; 11 (1) :104-85

URL: http://jsci.khu.ac.ir/article-1-1424-fa.html


1- گروه زیست شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان، 2هسته‌ی تحقیقاتی سلول.
2- کرمان
چکیده:   (4666 مشاهده)
در پژوهش حاضر گل‌های شیرین بیان از لحاظ ساختاری طی مراحل نموی، با روش‌های سلول بافت‌شناختی مطالعه شدند. کاسه گل پیوسته، جام پروانه‌آسا، بال‌ها دارای رنگ تیره‌، ناوها از قاعده جدا از هم، نافه دودسته‌ای و ناجور ریخت، بساک‌ها برون‌گشا و شکوفایی طولی، مادگی یک برچه‌ای، تخمدان یک خانه و فوقانی، تخمک‌‌ها واژگون و پرخورش، خامه توخالی و میوه نیام 5-2 دانه‌ای می‌باشد. لایه مغذی مستطیلی شکل و از نوع ترشحی است که پس از تشکیل تتراد شروع به تجزیه می‌نماید. جداربندی یا تقسیم سیتوپلاسم از نوع همزمان می‌باشد. ساختارهای ترشحی به صورت ساختارهای ترشحی در بال، کرک‌های ترشحی در جدار کاسه گل، تخمدان و میوه‌ی بالغ، بشره‌ی ترشحی در کاسه‌گل و تخمدان دیده می‌شوند.
متن کامل [PDF 3771 kb]   (1213 دریافت)    
نوع مطالعه: علمی پژوهشی کاربردی |
انتشار: 1390/7/23

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علوم دانشگاه خوارزمی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2022 CC BY-NC 4.0 | Quarterly Journal of Science Kharazmi University

Designed & Developed by : Yektaweb