دوره 17، شماره 3 - ( دوره هفدهم،شماره سوم،پاییز 1401 )                   جلد 17 شماره 3 صفحات 0-0 | برگشت به فهرست نسخه ها

Shabani J, Ghorbani A, Mir S. Effectiveness of cognitive therapy group training based on mindfulness on academic vitality and social health. Journal title 2023; 17 (3) : 6
URL: http://rph.khu.ac.ir/article-1-4239-fa.html
شعبانی جعفر، قربانی علیرضا، میر صدیقه. اثربخشی آموزش گروهی شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی بر سر زندگی تحصیلی و سلامت اجتماعی. عنوان نشریه. 1401; 17 (3)

URL: http://rph.khu.ac.ir/article-1-4239-fa.html

1- پیام نور
2- پیام نور ، a.ghorbani@pnu.ac.ir
هدف: مقاله با هدف بررسی اثربخشی آموزش گروهی شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی بر سرزندگی تحصیلی و سلامت اجتماعی انجام شده است. روش: تحقیق کمی-کاربردی از نوع آزمایشی با طرح پیش آزمون، پس آزمون با گروه کنترل بوده و جامعه آماری شامل کلیه دانش آموزان دختر مقطع اول متوسطه شهر بندرانزلی است که به صورت تصادفی در دوگروه 20 نفره کنترل و آزمایش جاگماری شدند. برای ابزار جمع آوری داده ها از پرسش نامه های سرزندگی تحصیلی مارتین و مارش (2008)، سلامت اجتماعی کییز و شاپیرو(2004) و همچنین از پروتکل آموزش ذهن آگاهی هم به عنوان متغیر مداخله ای پژوهش استفاده شده است. برای آزمون فرضیه ها از تحلیل کوواریانس تک متغیره با استفاده  از نرم افزار اس پی اس اس بهره گرفته شده است. یافته: تحقیق نشان داد که همانا آموزش ذهن آگاهی بر سرزندگی  تحصیلی و سلامت اجتماعی موثراست. نتیجه: آموزش ذهن آگاهی می تواند موجب ارتقای سلامت اجتماعی و سرزندگی تحصیلی دانش آموزان دختر گردد.

دریافت: 1401/5/24 | پذیرش: 1402/2/10 | انتشار: 1401/10/15

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه پژوهش در سلامت روانشناختی می باشد.