دوره 10، شماره 20 - ( 9-1401 )                   دوره 10 شماره 20 صفحات 206-171 | برگشت به فهرست نسخه ها

Yazdani F, Sharifiyan jazi F, Nnasr Esfahani A, Sshanesazzade A. (2022). Identifying the components of employability of civil engineering graduates: Narrating basic capabilities from the perspective of employers. نظریه و عمل. 10(20), 171-206.
URL: http://cstp.khu.ac.ir/article-1-3276-fa.html
یزدانی فاطمه، شریفیان جزی فریدون، نصر اصفهانی احمدرضا، شانه ساززاده احمد. شناسایی مؤلفه‌های اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان رشته مهندسی عمران: روایت قابلیت‌های مبنایی از دیدگاه کارفرمایان دوفصلنامه نظریه و عمل در برنامه درسی 1401; 10 (20) :206-171

URL: http://cstp.khu.ac.ir/article-1-3276-fa.html

هدف پژوهش حاضر، شناسایی مؤلفه‌های ضروری اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان رشته مهندسی عمران بوده است که از نظر هدف، از نوع کاربردی و از نظر ماهیت گردآوری داده‌ها از نوع میدانی است و با توجه به هدف پژوهش از روش کیفی پدیدارشناسی استفاده شده است. جامعه آماری شامل مهندسان حرفه‌ای عمران تحت عنوان کارفرمایان حوزه مهندسی عمران بوده و از رویکرد نمونه گیری هدفمند با روش گلوله برفی برای جمع آوری نمونه به تعداد 20 نفر استفاده شده است. شیوه جمع‌آوری اطلاعات مصاحبه نیمه ساختار یافته بوده و به منظور تحلیل یافته‌ها از مقوله‌بندی استفاده شده است. روش اعتباریابی داده‌های مصاحبه‌ها، از نوع روایی درونی بوده است. نتایج پژوهش نشان داد از نظر کارفرمایان حوزه مهندسی عمران مهم‌ترین مؤلفه‌های اشتغال‌پذیری رشته مهندسی عمران شامل6 مولفه بود که عبارتند از دانش تئوری و تخصصی، دانش بین رشته‌ای، دانش عملی و فنی، مهارت‌های کار جمعی، مهارت های شغلی و بینش مهندسی است.
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: اشاعه و گسترش دانش برنامه درسی
دریافت: 1400/7/17 | ویرایش نهایی: 1402/8/26 | پذیرش: 1401/6/29 | انتشار: 1401/9/10

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دوفصلنامه نظریه و عمل در برنامه درسی می باشد.